Αποστολή Προιόντων

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν* για κάθε αγορά άνω των 50€. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 50€, τα μεταφορικά έξοδα είναι 5.00 €.

* Εξαιρούνται οι δύσβατες/απομακρυσμένες περιοχές, όπου ο πελάτης επιβαρύνεται με την επιπλέον χρέωση 3€ ή εναλλακτικά μπορεί να παραλάβει δωρεάν την αποστολή του από το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail με τα παραγγελθέντα προϊόντα και τον αριθμό της παραγγελίας σας.Σημειώστε πως εάν κάνετε παραγγελία με αντικαταβολή, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας θα προηγηθεί τηλεφωνική κλήση από μας στο τηλφωνικό νούμερο που θα μας δώσετε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και τα στοιχεία σας. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 48 ώρες από την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας της.

Το www.perlapura.gr πραγματοποιεί τις παραδόσεις στον χώρο σας σε 1 - 3 μέρες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε (σε απομακρυσμένες περιοχές έως 5 ημέρες).

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου  και Κυριακής, αργιών και γενικών απεργιών, πλην των περιπτώσεων που η εταιρεία ταχυμεταφορών αδυνατεί για λόγους που ανάγονται στη δική της σφαίρα υπαιτιότητας να εκτελέσει την παράδοση.