Τρόποι Πληρωμής

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης, κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, καταβάλλει το αντίτιμο της παραγγελίας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ή στον υπάλληλο της εταιρείας PERLAPURA. Η παραγγελία θα συνοδεύεται είτε από απόδειξη λιανικής είτε τιμολόγιο.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.


2. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το www.perlapura.gr  συνεργάζεται με την Εθνική Τράπεζα για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Οι πιστωτικές κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές προς συναλλαγή είναι Visa, Master Card και Maestro.

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας για τις αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.perlapura.gr από τον πελάτη είναι απόλυτα ασφαλής. Η εταιρεία δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Μετά την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων για την καταχώρηση της παραγγελίας και την αποδοχή των όρων χρήσης του ιστοχώρου, ο πελάτης θα μεταφέρεται αυτόματα στον ασφαλές ιστότοπο – περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (Εθνική Τράπεζα), όπου θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV), που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο πελάτης θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας, που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

 

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 Mπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή και θα αποσταλεί εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν σε διάστημα 3 ημερών δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεσή σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται. Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας ή/και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

(Τα πιθανά έξοδα Τραπεζικού Εμβάσματος επιβαρύνουν τον Καταθέτη)

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΜΠ. Σ. ΓΙΑΛΤΙΖΟΓΛΟΥ – ΔΕΡΜ. ΕΙΔΗ Α.Ε. – PER LA MODA S.A.

ΤΡΑΠΕΖΑ: EΘΝΙΚΗ
IBAN: GR7201101150000011547018447

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
IBAN: GR6902602400000310200021760

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHABANK
IBAN: GR3501403590359002002002583